10 syyskuuta 2011

Vapaapäivää


Menneellä viikolla minulla oli kaksi vapaapäivää niin ne vaan hurahtivat enkä ehtinyt edes blogia päivittämään. Aloin lukea muiden muassa englantilaisen David Nichollsin Sinä päivänä kirjaa. Kirjan henkilöihin on helppo tykästyä, Emmaan ja Dexteriin. Dexterin äiti on erityisen ihana, huomaan äidin ja pojan keskustellessa: " Ole kunnolla." " Olen kunnolla, ainahan minä olen." "Mutta älä ole liian kunnollinen. Tarkoitan, että älä tee siitä huoneentauluasi, kunnollisuudesta. "
Tänään olen kotona, koko päivän. Mies on töissä ja tyttärellä on kaksi viikonloppuvierasta Jyväskylästä. Tytöillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, fanittavat Harry Potteria ja valokuvaavat Pullip-nukkejaan.
Vaihdoin olohuoneeseen verhot, jotka löysin HM-homesta, kuten myös Paisley-kuosilakanat. Verhot ovat pestyä pellavaa, mukavasti vähän ryppyiset.
Taidan jatkaa kirjan lukemista. Ja herkutella Maraboun dadlar&pistage suklaalla. Taatelin maku ei ole suklaassa hassumpi. Vapaapäivän juomana on London earl gray, jossa on mukana appelsiinin ja sitruunan kuorta. Suosittelen!

6 kommenttia:

  1. Teillä on nättiä! Onko tuo London Earl Gray ihan uusi teemaku? Kiinnostuin siitä heti, koska Earl Gray on suosikkiteetäni.

    Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä pidit kirjasta sitten, kun olet sen lukenut. Tuliko Rimakauhua ja rakkautta mieleen (jos katsoit sarjaa aikanaan)?

    VastaaPoista
  2. Teemaku on todennäköisesti aika uusi, ainakaan minä en ole sitä huomannut. Earl gray on minunkin suosikkini.
    Joo, katsoin aikanaan sarjan. Suosikkiparini olivat ehdottomasti Adam ja Rachel. Jo nyt voin sanoa, että kirjassa on samanhenkinen sympaattinen tunnelma kuin rimakauhussa, ja kirja on hauska, samanlaista sohellusta, hyväntahtoista auttamisenhalua muun muassa.
    Kiitos kehuista :)

    VastaaPoista
  3. Voihan häviävät kommentit :D

    Piti kehua uutta, hämäävää kuvakulmaa Nichollsin kirjaan, jonka toivon itsekin joskus lukevani, ja kaunista kirjakaappia. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  4. no on harmi kyllä! Kirjaa on ihana lukea, koko ajan tulee uusia hauskoja kielikuvia, jotka huvittavat.
    Ihanaa viikonloppua sinulle myös, mitä siitä on jäljellä!
    Kirjakaappi on mummolan peruja, pidän siitä kovasti.

    VastaaPoista
  5. Viivyin täällä hetken. Elämääsi on kuulunut ihania hetkiä :) Luin aivan sinne Puolan reissuun asti. Kauniita kuvia ja toiveeni päästä siellä käymään heräsi taas henkiin. Tarkoitus oli käydä siellä alkukesästä poikamme kisan myötä, mutta jäi väliin. Poika kuitenkin pääsi ja pärjäsi :)
    Kauniita syyspäiviä sinne!

    VastaaPoista
  6. Kiva, kun tuli käymään Marie! Puola on tosiaan tutustumisen arvoinen, niin kaunista siellä! Teemme vielä uuden reissun Krakovaan, joulukuun alkupuolella. Laitan sitten taas kuulumisia.
    Oikein hyvää alkanutta syksyä sinulle!

    VastaaPoista