24 syyskuuta 2011

Suosikkeja






Olin tänään ensiaputaitoja oppimassa ja ensi viikolla jatkuu. Meillä on energinen ja innostava opettaja, varmaan osittain siitäkin syystä meillä oli oikein mukavaa!
Blogia en ole ehtinyt päivittää, vaikka mielelläni tänne kirjoittelen ja kuviakin otan. Tyttäreni on viime aikoina ollut kamerani toinen käyttäjä. Hän kuvaa Pullip-nukkejaan ja nyt muistikorttia katsoessani huomasin, että kuvat kiinnostavat äitiäkin!
Mieheni on löytänyt uudelleen lapsuuden suosikkinsa Buster-lehden. Huutispostia siis hänellekin!
Minä olen ajatellut lukea muutaman Tenhusen dekkarin. Punahilkan säästän syyslomalle, mutta Mustat kalat tai Hyvän tytön hautajaiset  otan luettavaksi lähipäivinä.
Kellonupit löytyivät Piirongista. Olen miettinyt, josko laittaisin ne kirjoituspöydän laatikoiden vetimiksi. Herätyskello on Armenialainen Etsy-löytö. Keräilijäksi en aio, mutta tästä kellosta pidän kovasti.
Nyt on lauantai-saunan vuoro. Nähdään taas...ja   tässä  vielä linkki helppoon kakkureseptiin, joka viikolla lunasti kaikki odotukset.

4 kommenttia:

  1. Jaettua iloa täälläkin. Tietokonetta käytetään vuoroissa. Esikoisemme kirjoitusten aika vie koneen harjoituksia varten.
    Kivoja kirjoja odotuslistallasi. Minä odtan hetkeä että ehtisin paneutua serkkuni uunituoreeseen kirjaan, Marisa Rasi-koskisen Katariinaan. Kirja on saanut hyvän vastaanoton. Tiedän että hän on kirjoittanut sen älykkäästi ja kiehtovasti joten haluan antaa sille hyvän ajan :)

    VastaaPoista
  2. Olenkin lukenut tuosta kirjasta, varmasti mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Minäkin monta kertaa mietin, milloin olisi hyvä hetki tarttua johonkin kirjaan ja usein se tarkoittaa pientä odotusta, jotta hetki olisi sopiva.

    VastaaPoista
  3. Voi ei mitkä ihanat laatikonnupit!!!

    VastaaPoista
  4. Kiitti, onhan ne! Kun saisin vielä asennettua.

    VastaaPoista