11 lokakuuta 2013

Perjantain viettoa

Lapset ovat kotiutuneet koulusta viikonlopun viettoon. Isompi ehti tosin jo lähteä ulos kaverin kanssa. Pienempi jumppaa kirjaimia asentoa vaihtaen ja kysyy onko hyvä K :)
Meillä aikuisilla on ollut tänään vapaapäivä. Ciabattasämpylät ja croissantit kera mandariinihillon, maistuivat kahvitellessa. Kuvat on taas otettu ohimennen. Arvostan kuvaajia, jotka osaavat laittaa valotukset kohdalleen ja löytävät kaunetta ympärillään. Minulla kahvi jäähtyisi ja ehkä kuppikin kaatuisi. Tämä tästä. ..Kerron kuvista. Löysin kirpparilta vanhan uushopeisen vaateharjan. Ihana turhuus!
Korit ovat kivoja. Koria kantaessaan tuntee olevansa luonnonystävä. Tädilläni oli kuvanmukainen "käsilaukku" kori seitkytluvulla. Olin ihan jee, jee huomatessani samanlaisen korin olevan kaupan.
Vapaapäivä on ollut ihanan aurinkoinen. Illan ohjelmassa on Naisten paratiisi ja Vain elämää. Olen varannut lakupussin tuota rentoilua varten.
Huomenna suuntaan työkavereiden kanssa  Heinolaan. Vierailemme vuoropäiväkodissa ja käymme ulkona syömässä. Hyvää syksyviikonloppua sinulle!

2 kommenttia:

  1. Tuo harja on kaunis. Jännä, miten joku pieni yksittäinen esine voikin olla noin hieno!

    Vapaapäiväsi kuulosti ihanalta. Minä odotan innolla ensiviikkoista pientä syyslomaa. Se tulee tarpeeseen.

    VastaaPoista
  2. Harja on ihana ja sitä voi vielä käyttääkin :) En raaskinut sinne myyntipöydälle jättää. Hyvää ja rentouttavaa lomaa!!!

    VastaaPoista