22 tammikuuta 2012







Täällä odotellaan vaalivalvojaisia alkavaksi. Tein illaksi Vironperän kakun. Helppo ja nopea maustekakku, jonka mausteeksi laitoin tätini tapaan vadelmahilloa. Maistoin kakkua itseasiassa ensimmäisen kerran tätini luona loppiaisena ja nyt päätin kokeilla itsekin.
Eilen katseltiin koko perheen voimalla Putousta ja tytöt herkuttelivat prinsessaleivoksilla. Hyviä nekin ovat, olen maistanut Ikeassa, sieltähän niitä saa kotiinkin.
Aion lukea kaikki Läckbergit peräjälkeen, kun kirjastosta löysin. Yleensä en tähän tahtiin dekkareita lue, mutta nämä ajattelin lukea. Parhaillaan on menossa Kivenhakkaaja.
Vihreä laukku on heräteostos, rakkautta ensi silmäyksellä.
Valmistaudumme katsomaan vaalilähetystä, mielenkiinnolla odotan.
Hyvää vaali-iltaa ja tulevaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihana heräteostos, rakkaus ensi silmäyksellä on yleensä kestävää :) Vaalijännityksen merkeissä jatketaan, toivottavasti pysyy asiallisena.
    Hillo kakkutaikinassa kuullostaa mehukkaalta, johonkin suklaakakkuun kokeilin joskus mansikkahilloa ja toimi ihan kivasti...mutta vadelmahillo onkin jo toista maata, nam :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin toivon, että vaalikeskustelu pysyy asiallisena. Nämä ehdokkaat tuskin soimaavat toisiaan, mutta sosiaalisessa mediassa on tunteiden kirjoa.
    Ja kyllä, rakkaus ensi silmäyksellä on kestävää :)
    Hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Putous toi hymyn huulilleni. Lähinnä siksi, että vaikka emme itse ole sitä katsoneet, ovat lapset oppineet matkimaan uusiakin hahmoja päiväkodissa. Etenkin eskarilaiset taitavat olla oikeita faneja. :)

    Ihanan oloinen kakku. Pitää googlettaa, joskos löytyisi ohjetta. Vaalien uskon kahden ehdokkaan osalta säilyvän asiallisina, mutta saa nähdä mitä kaikkea kannatajakunta keksii.

    Hyvää viikonloppua & talven valoa!

    VastaaPoista
  4. Putouksen hokemat ovat yleensä harmittomia lastenkin suuhun, sitten on erikseen ns. aikuisten taso, vitsit, jotka eivät onneksi pienimmille katsojille aukea.
    Vironperän kakku löytyy tosiaan helposti googlettamalla. Minusta hyvä kakku ja valmistuu mutkattomasti.
    Valon lisääntymisen huomaa :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista