15 tammikuuta 2012

Kaunistautuminen





Heräsin tänään ajoissa, mikä sunnuntaiaamuna tarkoittaa ennen kahdeksaa. Ensi töikseni leikkasin hiusten latvoja lyhyemmäksi. Kuten äitini minäkin yleensä lyhennän hiukseni itse.Pesin ja föönasin. Sitten valmistin herkullisen aamiaisen ja menin takaisin sänkyyn köllöttelemään ja lukemaan Läcbergin Saarnaajaa, joka oli illalla jäänyt jännittävään kohtaan.
Hiusten leikkausta vauhditti eilinen kaunistautuminen tavaratalossa. Olin kosmetiikkaosastolla valovoiteita tutkimassa, kun (Lumenen) tuote-esittelijä kysyi, haluaisinko pikameikin. Koska oli hiljaista eikä yleisöäkään jonossa päätin poikkeuksellisesti suostua. Opin, että meikkivoide kannattaa levittää siveltimellä ja että hehkuvan meikin saa, kun sekoittaa astetta omalle iholleni tummempaa meikkivoidetta (mineraali ) ja valovoidetta keskenään. Päälle henkäys meikkivoiteen sävyistä mineraalipuuteria. Voila!
Mikä aamiaisestani teki erityisen?  Pauligin appelsiinikahvi ja Stockmann bakeryn kurpitsaleipä.

Puhtia sinullekin alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma kuvissasi. Ja appelsiinikahvi kuulostaa ihanalta. Saako sitä kaikista kaupoista?


    Hyviä meikkausvinkkejä sait. Kiinnostavaa etenkin tuo tummemman mineraalimeikkivoiteen ja valovoiteen sekoittaminen.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja :) Appelsiinikahvin ostin Jumbon Stockalta, muualla en ole vielä nähnyt.
    Joskus kannattaa tarttua hetkeen. Voiteiden sekoitussuhde on n. puolet ja puolet, jos kiinnostaa :)
    Tajusin myös, että ns. ikävoiteiden sijaan kannattaa talvella kuivaan ihoon käyttää rauhoittavaa päivävoidetta ja tarvittaessa rauhoittavaa tehovoidetta. Sain mukaani jokusen näytteen ja kokeilin. Varsin järkeenkäypää ja kivoissa fiiliksissä, mitään ei olisi tarvinnut ostaa.
    Kivaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista