07 tammikuuta 2012

Loppiaisen aikaan




Loppiaisena kyläilimme ja meillä kyläiltiin. Nukuimme kyllä aamulla pitkään. Lomarytmiin oli yllättävän helppo palata neljän työpäivän jälkeen! Kuopus ehti käydä kaksi päivää koulua. Esikoisen koulu alkaa vasta maanantaina.Hän saapui eilen nukketapaamisesta ja ystäviensä luota Jyväskylästä.
Olen hiljakseen lukenut Läckbergin Jääprinsessaa. Vaikutuin Merenneidosta ja ajattelin, että tästä voisin jatkaa. Tai pikemminkin aloittaa, koska kyseessä on Fjällbacka-sarjan ensimmäinen. Hänen dekkareistaan olen löytänyt sitä jotain, mitä olen kaivannut, en malta laskea kädestä. Toisaalta aina ei halua lukea milloin tahansa...silloin parasta on uunissa rätisevä tuli.
Toimme mietinnän jälkeen,mummolasta vapautuneen papan nahkaisen nojatuolin tuomaan kontrastia. Vallan kelpo lekottelutuoli uunin ääreen ja kirjan lukemiseen!
Makean syömistä olen koettanut asteittain vähentää. Asiaa ei helpota se, että herkullisia rasioita on edullisesti kaupan. Fazerin tummasuklaa konvehtirasia oli sellainen. Saunan jälkeen on tänään tarjoilla mustikka ja mansikka limonadia, saatan maistaa pikkasen.
Leppoisaa Loppiaisviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti