21 marraskuuta 2010

Tapetointia



Tapetoimme viimein olohuoneen peräseinän. Tapetti on Osbourne&Littlen mallistoa. Tilasin Seinäruusun nettikaupasta. Tapetti on ns. non woven tapetti. Tapettiliima laitettiin ensin seinään ja sitten tapettia päälle. Periaatteessa pitäisi olla helpompi laittaa, kun paperitapetti. Tapetti on kiiltävää ja tosi paksua. Saatoimme tehdä virheen, kun laitoimme puskurisaumat. Kuviot on kohdallaan, mutta liitoskohdat erottuvat selvästi, ainakin lampunvalossa.
Laitoin vitriinin päälle vain muutamia juttuja. Nougatin nettikaupasta löytyi kivoja (Day Birger&Mikkelsen) palloja. Raivasin myös keittiön pöydän ja laitoin vähemmän. Kynttilänjalassa on adventtikynttilä odottelemassa. 
Aion jatkaa raivaamista hylly kerrallaan. Lundiaan, joka peittää keittiön pitkää seinää, ajattelin laittaa verhot.
Juuri nyt tuntuu hyvältä tämä raivaaminen ja yksinkertaistaminen. Tai pikemminkin niin, että nyt olen alkanut laittaa toimeksi.
Perjantaina kävimme muutaman työkaverin kanssa Tampereen kädentaitomessuilla. Jokunen kirja tarttui mukaan ja Globe hopen käsiveska. Korut jätin sikseen, koska niitä kuitenkin niin vähän käytän. Yhden sormusidean kyllä laitoin merkille, aion toteuttaakin (vähän muunnellen).
Inspiroivaa viikkoa toivotellen,


- Johanna -
Jk.  Myös pikkuinen osaa pelkistämisen taidon, Zakka-tyyliin.

2 kommenttia:

  1. Heippa, en tiennytkään että olit jo aloittanut uuden blogin. kävin kommentoimassa ensin viimeiseen postaukseesi siellä :) Ensivierailulla ja mielelläni jatkan lukijanasi.

    Samat on meillä näköjään ollut puuhat toisistamme tietämättä. Minäkin kudoin laseille pidikkeet. Autossa istuessani aina kudoskelen jotai pientä, mitä on helppo kuljettaa mukana.
    Suloisen värinen tuli sinun pidikkeestäsi <3

    Sisustaja kirja on mielenkiintoinen, mutta suuresti kummeksutti kirjan loppu. Sisustus ajatuksista pidin kyllä :)

    Kauniit tapetit! Joulun tuntua on jo kuvissasi, niin lämmintä ja tunnelmallista.

    Hyvää loppuviikkoa!
    Marie

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiva kun tulit tänne! Siitä elokuvasta, josta oli puhetta vanhalla puolella, suosittelen. Elokuva oli mielestäni poikkeuksellisen vaikuttava, näyttelijätyö, kaikki.
    Kirjaa en ole vielä lukenut loppuun, tarkoitus on kyllä lukea.
    Ja paketista. Niin kävi, että paketissa piti olla puinen harmaa possu, joka sopii kruunukynttilälle ja kuinka ollakkaan, paketissa oli saman mallin pienempi versio, joka on tarkoitettu kuusenkynttilälle. Lähetin takaisin ja odottelen.
    Ja kiitos, pidämme tapetista kovasti. Kävin jo kurkkaamassa kupinlämmittimiäsi ja kohta vierailen uudestaan.

    VastaaPoista