26 lokakuuta 2011

Syyslomakuulumisia




Syyslomaviikko alkoi Tukholmanristeilyllä.Esikoistyttären kanssa kuljeksittiin kaupungilla molempien mieltymysten mukaan, lähinnä Åhlensilla ja lempikaupassani Granitissa. Åhlensin kirjaosastolla oli hauskoja minikirjoja. Jos sanon, että ovat  taskusanakirjan kokoisia, olen aika lähellä totuutta. Kirjaa luetaan tavanomaisesta poiketen vaakatasossa! Kuvassa oleva kirja on En Dag :)


Nyt olemme ihan toisaalla...nimittäin mökillä. Poltin juuri viimeiset piparit...onneksi vain muutaman...Herkuteltukin on jo! Mies lämmittää saunaa, ilta hämärtää ja radiossa keskustellaan päivän polttavista, sanoisin henkeviä ja ilman mainoksia.
Huomenissa käväisen lempi-loma-kirpparillani ja kirjakaupassa, vihkohuoneessa, jossa kävin viimeksi kesällä. Aion myös lukea paljon ja käydä kurkkimassa blogeissanne.
Hyvää viikkoa syksyn hämärissä sinullekin!

2 kommenttia:

  1. Syyslomasi kuulostaa juuri sellaiselta kuin pitääkin. Minä pidin parin päivän oman syysloman (koska teen töitä kotoa käsin, päätän itse omat loma-aikani ;) ja vaikka oli ihanaa, oli hieman kiireistä. Teidän lomanne tuntuukin Tukholman käynteineen ja nyt radion kuunteluineen niin ihanalta.

    Jännä tuo minikirja. Tuntuiko sen lukeminen hankalalta?

    Toivottavasti teet hyviä löytöjä Vihkohuoneesta! Mukavaa loman jatkoa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,lomailu on vallan mukavaa :)
    Minikirjan lukeminen ei tuntunut lainkaan hankalalta. Kirja on nidottu niin että sitä on helppo selata, ei siis kuten tavallinen pokkari. Etukansi on tavallaan erillään kirjasta.
    Teksti tuntui jopa suuremmalta kuin tavallisessa pokkarissa, en tosin tehnyt vertailua!Hauskinta on mielestäni se että kirjaa luetaan tavanomaisesta poiketen vaakasuorassa. Minusta vallan toimiva idea.

    VastaaPoista