24 kesäkuuta 2011

Lomaa on vielä viikko jäljellä. Perheen yhteistä lomaa oli ruotsinristeilyn verran. Ja heinäkuun lopulla vielä kokonainen viikko.
Juhannus vietetään ihan vaan kotosalla. Hiljaista on. Lapset ovat ulkona, menevät tiellä ees taas keppihevosten kanssa, seuranaan naapurin tytöt.
Tukholmassa kävin ensivisiitillä COSin liikkeessä ( Hm:n sisarliike). Liike sijaitsee Biblioteksgatanilla. Kaunista oli niillä kulmilla! Liikkeen yleisilme oli pelkistetty ja niin myös tuotteet, kiinnostavia, sanon minä. Liikkeessä oli myös myytävänä joitakin kirjoja, keittokirja, pari sisustuskirjaa. Ehkä vähän lifestyle kaupan suuntaan?
Päädyin ostamaan itselleni nahkalaukun, tai pikemminkin kassin.




Huomasin  Tukholmassa monilla olevan valkoiset tennarit. En kuitenkaan hankkinut Converseja, ihan vaan HM:n halpistennarit.
Laivalla herkuteltiin koko perhe seisovassa pöydässä. Lapsille oli oma pöytä nakkikääröineen ym., joten pienempikin jaksoi hyvin. Itselleni mieluisin on kalapöytä ja niin taitaa olla esikoistyttärellämmekin  : )
Ruoan jälkeen ostimme mieheni kassa itsellemme tuoksut.
Hengarissa roikkuu Espritin raitamekko, ihan viimeisin ostokseni ja ihan perfect! Täydellinen löytö on myös kirpparilta ostetut kahdet Onlyn farkut, ihan käyttämättömän oloiset ja joista iloisesti maksoin viisi euroa pari. Lyhensin tänään sopiviksi. Farkkuihin en raaski rahaa laittaa, joten tämä oli kivakivakiva sattuma.
Tässä vielä juhannusaamun taidetta. Keijut kampaamassa tytön hiuksia, suortuva kerrallaan!
Hyvää Juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti