24 marraskuuta 2013

Kuulumisia tien päällä

Olemme tien päällä. Niin ihanaa, että viimenkin pikkupakkanen ja aurinko paistaa.
Perjantaina meillä oli miehen kanssa vapaapäivä ja kävimme jouluostoksilla Helsingissä. Kovin monessa paikassa emme käyneet,  täsmäiskuja lähinnä.
Kahvittelimme uudessa Akateemisen Starbucksissa. Jonoa oli jonkin verran, joten uskalsimme ottaa vain noutokahvit. Onni oli kuitenkin myötä ja pääsimme istumaan mukavasti ja mikä parasta, Piparilatte oli ihanaa.
Akateemisen puolella tutkailin muutamia uutuuskirjoja. Joulukirjat kiinnostaa, ei niinkään maalaisromanttiset,  vaan ylipäätään.  Lastenkirjoista löysin muutaman kiinnostavan. Toisen olen lukenut.  Hulvattoman hauska kirja , isän ja Puolukka-tytön irtiotosta. Sellainen kirja, jonka haluaisin omistaa,  virkistävä näkökulma. Toisessa kirjassa keskiössä ovat lasten unet. Kiinnostaa, koska työssä huomaan,  kuinka unet herättävät ajatuksia ja välillä vaivaavat. Voisin harkita, ihan työtä ajatellen.
Haluaisin useammin kirjoittaa,  mutten oikein osaa ottaa aikaa. Nähdään taas joskus!

2 kommenttia:

  1. Oi, Starbucks! Odottelen, että alkuinnostus hieman haihtuu ja kahvilassa on väljempää, mutta olen kyllä iloinen että ko. ketju tuli Suomeen.

    Helsinki on mukava päiväreissukohde. Me suunnittelemme jouluista päivää siellä koko perheen voimin: aamulla katsomaan Stockan ikkuna, sitten hieman ostoksille ja lounaalle ja jos voimia riittää, niin ehkä jonnekin museoonkin. :)

    VastaaPoista
  2. Minä odotan Ateneumin Tove Jansson näyttelyä. Aion viedä tytöt, tai ainakin kuopuksen katsomaan näyttelyä, koska hän on mielestäni aina saanut "jotakin" niistä kerroista kun Ateneumissa tai muissa taidenäyttelyssä on käyty.Mutta kyllä Helsingissä kohteita riittää mennä koko perheen voimin.

    VastaaPoista