17 huhtikuuta 2012

Täällä



Huulirasvan keräilijä ilmoittautuu. Viime aikoina en oikein ole osannut tulla tänne, nyt kuitenkin halusin. Minulla on vapaapäivä ja sopivasti aikaa, pakollisten kotitöiden lomassa.Uusin hullaantumiseni kohde löytyy täältä. 

Olen lukenut Kate Mortonin, yli kuusisataa sivuista, Paluu Rivertoniin kirjaa. Lukeminen etenee hitaasti, mutta nautin. Onneksi kirjastolainat voi uusia netissä! Downton Abbeyn uusia jaksoja odotellessa saan viipyä englantilaisessa kartanomaisemassa. Tämän jälkeen aion lukea Mary S. Lovellin Mitfordin tytöt.

Ennen Mortonin kirjaa luin Anne Swärdin Kesällä kerran. Kirjan tunnelma vei mukanaan. Ihan kuin olisin katsonut elokuvaa. En tarkoita, että hyvistä kirjoista pitäisi tehdä elokuva. Mutta jotenkin näin tämän kuvina, kuten Colm Tóibínin Brooklynin.
Viikonloppuna kävimme muutaman työkaverin kanssa Valtterissa ja sieltä nappasin mukaani Ian McEwanin kirjan ja aikaisemmin olen löytänyt  meidän lähikaupungin kirpputorin divarista joitakin muita Sinisen kirjaston (minua kiinnostavia) kirjoja. Erityisen kiinnostunut olen Oatesin Haudankaivajan tyttärestä. Siihin aion tarttua, kunhan saan lainakirjani luetuksi.

Palailemisiin...Huhtikuu on kirjaimellisesti kuukausista julmin. Tänään satoi räntää. Iltaisin ihmettelen, kun on niin valoisaa. On keväässä kuitenkin puolensa. Plussaa siitä, että pääsen pyörällä töihin, että talvikenkiä ei enää tarvita, että takin voi vaihtaa kevyempään.

Kivaa viikkoa sinulle!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihanat kirjat - tai siis olen lukenut Rannalla ja tykännyt, Haudankaivajan tyttären aion joskus lukea sillä vaikutuin Oatesin Putouksesta...

    Mukavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Rannalla vaikutti takakannen esittelyn perusteella lupaavalta ja minulla oli aavistus, että olen lukenut kirjasta arvioita ja niinhän se olikin :)

      Poista
  2. Oi, mikä huulirasvakokoelma sinulla on. Mistä kaikkialta hankit niitä?

    Oatesin Haudankaivajan tytär on hieno. Huomasin, että Stockalla/Akateemisessa Hulluilla päivillä olisi Oatesin Blondi pokkarina vain 3,90. Se pitänee käydä hakemassa. :)

    Huhtikuu on tosiaankin julma kuukausi. Mutta onneksi mennään kevättä kohti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasvat ovat HM:n.Ovat niin vastustamattomia, että sorrun toisinaan :)
      Haudankaivajan tytär vaikuttaa aivan erityiseltä.
      Niinpä näkyikin olevan kivanhintainen pokkari, tuo Blondi. Minäkin aion joskus lukea tuon järkäleen Marilynista.

      Poista
  3. Huulirasvoja kertyy tännekkin, mutta ei noin kivoja kuin sinun :)
    Kiitos kirjavinkistä, kesä lähestyy ja on kiva täydentää pokkarivarastoa.
    Onneksi ollan jo hieman päästy lämpimän makuun, kohta saadaan heittää takitkin :)

    VastaaPoista
  4. Yritän välillä käytelläkin noita rasvoja ja tytöt ovat apuna :)
    Pokkarit on käteviä, helppo ottaa vaikka reissuun mukaan.
    Paluu Rivertoniin ei ole ainakaan vielä ilmestynyt pokkarina suomeksi, mutta sitä en tiedä olisiko ruotsiksi ilmestynyt. Kirja oli ehdottomasti hieno lukuelämys, tosin aika pitkään meni, että sain luettua, sivumäärästä johtuen.

    VastaaPoista