15 joulukuuta 2011

Eilen olin työpäivän jälkeen kaupungin jouluaterialla muutaman työkaverin kanssa. Santsasin bataattilaatikkoa ja lämminsavulohta. Kun tulin kotiin, juteltiin kuulumisia ja tein joitakin joulukortteja tänään postitettavaksi (yhtä hämärä kuva kuin sää). Lapsikin askarteli koulukavereilleen. Tänään on pienemmän joulujuhlat illalla, päivällä olen luvannut paistaa tyttöjen kanssa pipareita.
Odotan joulunajan vapaita ja että ehdin rauhassa katsella brittidraamaa ja lukeakin jotain, Sinkkuelämän Carrien nuoruusvuosista, jonkun dekkarin ja mahdollisesti Katja Ketun Kätilön, joka on alkanut kiinnostaa lukemani perusteella. Innostuin katsomaan tiistai-iltana ylen kanavalla näkyvää Kahden kerroksen väkeä, jota on luvassa vielä kahden jakson verran. Kirjastossa olisi seitkytluvun mustavalkotallenteita, sarjan ensimmäisiä jaksoja, ehkä innostun lainaamaan. FST esittää Missä kuljimme kerran filmatisoinnin kuusiosaisena sarjana, senkin aion katsoa, tunnelmaa hehkutellen.
Joulupukilta olen toivonut Candlefordin postineidin ensimmäistä kautta, joka jäi näkemättä. Viime aikoina olen perjantaisin katsellut sarjaa jokseenkin säännöllisesti.
Blogin jatkon mielekkyyttä olen miettinyt. Mihin suunnata rajallinen energia. Vapautuuko energiaa johonkin muuhun, jos lopetan täällä kirjoittamisen, luultavasti jonkin verran,  vaikka vaatimatonta tämä on ollutkin. Kukin kykynsä mukaan ; )
Hyvää joulunodotusta, piparitaikina on sulamassa...
Johanna


5 kommenttia:

  1. Samoja sarjoja olen seuraillut. Kahden kerroksen väkeä on ihana seurata, jotenkin ihmisen luonteet ja turhamaisuus tulee hauskalla tavalla esiin.
    Vähän olen itsekkin katsellut mitä jouluna ehtisi katsomaan ja lukemaan. Mitään kovin pitkää joululomaa ei ole tiedossa, mutta päivät etenevät liian nopeasti jollei yhtään hahmottele kulkua.
    Itsekkin pohdin välillä samaa blogin suhteen, kesäinen ei suunniteltu tauko teki hyvää.
    Kiva olisi jos jatkaisit, mutta ymmärrän mitä ajat takaa :) Mukavaa lähestyvää viikonloppua sinne koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kortit ovat todella kauniita, luulin niitä pikkukuvassa oikeiksi lahjapaketeiksi!

    Blogin jatkosta, kuten Marie Elisabeth tuossa totesi, päätät tietenkin sinä voimiesi mukaan. Toivon kuitenkin, että et lopeta bloggaamista kokonaan, vaan jatkat herttaisia arjen ja juhlan päivityksiäsi silloin, kun siihen löytyy aikaa.

    VastaaPoista
  3. Marie ja Maria: Kiitos kannustavista sanoistanne. Tiedän, että tulisin kaipaamaan tätä pienimuotoista kirjoittelua täällä, jos lopettaisin. Joskus tekee hyvää sanoittaa ajatuksiaan, kun mietityttää ja on kiireitä näin joulun alla.
    Brittisarjat ovat niin ihania. Heillä on taito nauraa itselleen,älykkäästi, pienieleisesti ja hienovaraisesti, katsojaan luottaen. Lainasin muuten tuon Kahden kerroksen väkeä sarjan ensimmäisen tuotantokauden kirjastosta, mielenkiinnolla odotan.
    Mukavaa joulunalusviikonloppua teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Ihania kortteja. Minä tietenkin toivon, että jatkat omien voimisesi ja oman innostuksesi mukaan myös blogisi pitämistä, koska viihdyn täällä ja tykkään kovasti postauksistasi.

    Hyvää joulunaikaa, Johanna!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaunis, Katja ! Kivaahan tämä bloggailu on...haluaisi vaan antaa itsestään ehkä joskus enemmänkin.Vuorokaudessa voisi olla muutama tunti lisää näin joulunaikaan :)Teimme tyttären ja naapurin tytön kanssa tänään piparkakkutalon ja kuuntelimme jouluradiota, oli niin joulutunnelmaa, että!
    Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista