20 maaliskuuta 2011

Teippejä Etsystä





Lupasin kirjoittaa teipeistä, joita tilasin Etsystä. Koko ostosprosessi oli jollain tavalla aikamatka lapsuuteen. Värikäs keltainen ja punainen toivat mieleeni Kaitilan froteevaatteet, joita kulutin 70-luvulla: Kirkkaanpunainen froteeteepaita, froteejumppapuku, bikinit, shortsit. Keltainen froteehaalari, jossa oli pieniä taskuja siellä täällä, keltaiset henkselein varustetut teryleenihousut, joissa oli valkoisella rajattuja ruutuja ja Nokian keltaiset kumitossut, ihanat!
Toinen asia, joka näistä pikkutavaraa  myyvistä Etsykaupoista tuli mieleeni, on lapsuuden seikkailut paperikaupoissa, Tiimarissa ja Paperikuussa. Nykyisin nuo kaupat ovat minusta jokseenkin tylsiä, mutta lapsena vanhan (jo puretun) puutalon sokkelossa oli hauskaa etsiä pienä kivoja juttuja. Tiimarista ostin aina vaaleanpunaisia It`s a girl kyniä. Valikoima oli kiinnostava ja vaihteleva, ainakin nyt tuntuu siltä. Kaupan takaosassa oli erillinen huone, jossa myytiin käytettyjä lehtiä.

Teippien taikamaailmasta löytyi hauskat tricolor Pariisiteipit, toisesta kaupasta on vielä tulossa via air mail teippiä ja  mustavalkoinen kamera-aiheinen teippisarja.
Palailemisiin!



2 kommenttia:

  1. Ihania teippejä. Minulle vieras mutta kiehtova :) Täytyy tutustua.

    Potiessani katsoin ties kuinka monetta kertaa mona lisa smile elokuvan ja aina yhtä hyvä :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Mona Lisa smile on tosiaan elokuva, jonka jaksaa ja haluaa katsoa uudelleen ja uudelleen. En heti osaa nimetä elokuvaa, jonka tunnelma olisi tehnyt yhtä suuren vaikutuksen. Mad men sarja on myös tehnyt minuun vaikutuksen. Jatkuu taas toukokuussa, tosin yöaikaan, riittämättömien katsojalukujen vuoksi. Onneksi voi tallentaa.

    VastaaPoista